پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي
3691
-
الف
+

چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو

معاون صدا جزئیات چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو و نحوه برگزاری آن را تشریح کرد.

معاون صدا جزئیات چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو و نحوه برگزاری آن را تشریح کرد.

به گزارش آی‌فیلم به نقل از روابط عمومی جشنواره، نشست تشریح جزئیات چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو صبح امروز با حضور حمید شاه آبادی معاون صدا، جمعی از مدیران رادیو و نمایندگان رسانه‌های جمعی  برگزار شد.

بنا بر این گزارش، در این مراسم، شاه آبادی در سخنانی گفت: پیشکسوتان، تولیدکنندگان، تهیه‌کنندگان و همه برنامه‌سازان رادیو خاطرات خوب و ارزشمندی از برگزاری جشنواره‌های رادیو در ادوار مختلف دارند و برگزاری جشنواره بین‌المللی صدا، نقش اثرگذاری در کیفیت تولیدات رادیو به عنوان رسانه زندگی و همچنین نقش ویژه‌ای در ارتقا سبک زندگی اسلامی- ایرانی دارد.

معاون صدا با اشاره به اینکه رادیو به عنوان رسانه گرم، همواره همراه مردم بوده و مردم نیز به دور از جریانات و جناح‌بندی‌های سیاسی با تهیه‌کنندگان و برنامه‌سازان این رسانه شنیداری اُنس پیدا کرده‌اند،خاطرنشان کرد: 16 شبکه سراسری و ملی فرصتی برای معاونت صدا است تا ارتباط نزدیک و تنگاتنگی با نیازها، علایق و سلایق مخاطب پیدا کند و از سوی دیگر نسبت به اعتماد، علاقه و ابراز لطف مردم مسئولیت دارد.

شاه‌‌آبادی، نخستین وظیفه مدیران رادیو را ارتقاء کیفی برنامه‌ها و ارتباط مردم با آن‌ها دانست و تأکید کرد: چهاردهمین جشنواره رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا ابزار مهم و فرصتی بی‌بدیل و استثنایی برای ارتقاء کیفیت تولیدات رادیویی و همچنین حضور تهیه‌کنندگان و برنامه‌سازان است چرا که قدر و منزلت آن‌ها به دلیل اینکه از تصویر به دور هستند کمتر دیده می‌شود و بر همین اساس فرصتی فراهم می‌شود تا از عزیزانی که برنامه‌های جذاب، اثرگذار و مفید برای مردم تولید می‌کنند، قدردانی کنیم.

معاون صدا، سرمایه انسانی را مهمترین ارزش و دارایی رسانه ملی عنوان کرد و افزود: این نیروی تلاش‌گر نیازمند توجه است تا کار را به منصه ظهور برساند و جشنواره کمک می‌کند تا علاوه بر قدردانی از تلاش‌های این عزیزان، بهترین و خلاق‌ترین نیروها را شناسایی کنیم.

شاه‌آبادی با بیان اینکه بخش داخلی جشنواره رادیو در سه بخش مستقل شامل برنامه‌های مستمر، ویژه و بخش آزاد برگزار می‌شود گفت: از اول تیر تا اول دی 97 برنامه‌های مستمری که در این بازه زمانی شش ماهه 420 تهیه‌کننده روی آنتن می‌برند، داوری می‌شوند و به بهترین آثار جوایزی تعلق خواهد گرفت.

او افزود: بخش آزاد شامل موضوعات دفاع مقدس، ایثار، فداکاری، محیط‌زیست و انقلاب اسلامی است و در بخش ویژه نیز که شامل شعار سال، آسیب‌های اجتماعی و مناسبت‌های ملی و مذهبی است و علاقه‌مندان می‌توانند در این بخش‌ها شرکت کنند.

معاون صدا با اشاره به اینکه بخش ویژه شامل برنامه‌های مناسبتی، فضای مجازی و رادیو نماست و برای برگزیدگان جوایز ویژه‌ای در نظر گرفته شده است خاطرنشان کرد: در بخش آزاد همه کسانی که در حوزه‌های برنامه‌سازی فعالیت دارند به‌ویژه در شبکه‌های استانی و تولیدکنندگان داخلی فارغ از ضوابط تولیدکنندگان معاونت صدا در این بخش فعالیت خواهند کرد.

شاه‌آبادی با اشاره به اینکه بخش بین‌الملل نیز شامل حوزه‌های مستند، مستند نمایشی، مینی‌فیچر، نمایش کوتاه و... است تصریح کرد: برای نخستین بار برنامه‌های با محور تولید کاربران و حداکثر در 60 دقیقه در این جشنواره گنجانده شده است.

معاون صدا با بیان اینکه امسال در این دوره در بخش بین‌الملل نیز جوایزی در نظر گرفته شده است و هر برنامه‌ساز داخلی و خارجی تا اول دی 97 فرصت خواهد داشت تا با ارائه حداکثر یک برنامه، در جشنواره شرکت کند، گفت: همچنین شبکه‌های رادیویی مراکز استان‌ها، رادیوهای شهری و شبکه‌های رادیویی برون‌مرزی و برنامه‌سازان معاونت سیاسی نیز می‌توانند در بخش بین‌الملل شرکت کنند و زبان ترجمه متن برنامه‌ها باید انگلیسی و فارسی باشد.

او افزود: ششمین دوره اجلاس جهانی صدا با محور آثار پژوهشی و مقالات برگزار می‌شود و جزئیات آن به زودی اعلام خواهد شد.

شاه‌آبادی در ادامه این نشست خبری با اشاره به اینکه چهاردهمین جشنواره رادیو، چهارم اردیبهشت و مصادف با روز جهانی رادیو برگزار می‌شود خاطرنشان کرد: جشنواره رادیو فرصت خوبی است تا خلاقیت‌ها، استعدادها و ظرفیت‌های صداوسیما در حوزه تولیدات رادیو بروز پیدا کند و از سوی دیگر این جشنواره فرصتی است تا به استعدادها در تولید آثار رادیویی جهت دهیم و موجب بهبود کیفیت تولیدات رادیویی شویم.

معاون صدا، شرط توفیق بخش بین‌الملل این جشنواره را مستلزم تبلیغات از طریق شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی برون‌مرزی، رسانه‌ها، رایزنی‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای دنیا، اتحادیه رادیو- تلویزیون‌های آسیا و اقیانوسیه و... دانست و بر ضرورت تحقق آن تأکید کرد.

شاه‌آبادی تأکید کرد: متأسفانه از ساختارهای جدید در رادیو بهره‌مند نیستیم و همچنان از ساختارهای چهارده‌گانه استفاده می‌کنیم و برگزاری بخش بین‌الملل این جشنواره فرصتی را فراهم خواهد کرد تا به استانداردهای جهانی نزدیک شویم. همچنین در بخش فضای مجازی، شرایطی فراهم شده است تا تولیداتی که در دستور کار تهیه‌کنندگان قرار دارند، بخش‌های منتخب آن در فضای مجازی بازنشر داده شود.همچنین  یکی از شاخص‌های اعطای ترفیعات به تهیه‌کنندگان رادیو، کسب نتیجه از این جشنواره است.

در پایان این مراسم، از سایت جشنواره رادیو به نشانی www.radiofestival.ir‌ رونمایی شد و بر اساس گفته‌های مهدی شاملو مدیر تولید چند رسانه‌ای و فضای مجازی معاونت صدا، برای نخستین بار، فرایند دریافت و چرخه داوری تمامی مراحل جشنواره، به صورت مکانیزه برگزار می‌شود.

ه خ/ ص گ

نظر شما
ارسال نظر